avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impartirea datoriilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impartirea datoriilor

Fratele,sotia lui si copilul lor au primit un apartament de la ANL.Avand restante,probleme cu banii,ea si-a gasit un loc de munca in Franta.Acolo a stat 6 luni si a trimis acasa 500 euro.La intoarcere ea a cerut divort,neintelegeri,probleme, nepotrivire,diverse.La ANL au avut inca de cand a plecat restante,cei 500 euro nu au acoperit totul.Fratele meu nu lucra si a stat acasa cu copilul,fiind ajutat si de parintii mei.Intrebarea mea este: la divort datoria se imparte in doua,chiar daca ea nu a stat in apartament sau cade totul pe umerii fratelui meu?

Alte discuții în legătură

Divort in care sunt implicati 2 copii minori ionela_catalina ionela_catalina Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a-mi da cateva sfaturi. Fratele meu are un copil de 8 ani din prima casatorie asupra caruia are garda totala (mama ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vorbesc despre cazul fratelui meu :sotia a plecat de ... Elena nastase Elena nastase Buna ziua vorbesc despre cazul fratelui meu :Sotia a plecat de acasa cu copilul de 3 ani ,la Braila la parinti in urma geloziei si scenariilor din capul ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare cioban dumitru say cioban dumitru say sotia mea lipseste de acasa de o luna in timp in care eu am ramas cu copilul in apartament . ea nu imi raspunde la telefon nici la mesaje iar eu nici nu stiu ... (vezi toată discuția)