avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua vorbesc despre cazul fratelui meu :Sotia a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua vorbesc despre cazul fratelui meu :Sotia a plecat de ...

Buna ziua vorbesc despre cazul fratelui meu :Sotia a plecat de acasa cu copilul de 3 ani ,la Braila la parinti in urma geloziei si scenariilor din capul ei,pana acum o zi ei au locuit in apartament in Bucuresti ,casa find a fratelui achizitionata prin prima casa inainte de casatorie. Acum sotia dupa ce a luat copilu de langa tata ,vrea sa locuiasca in continuare in aceeas casa ca sa si tina serviciul. Cum o poate da fratele afara, nefiind casa ei?Ei oricum vor divorta,au fost in proces si anu trecut dar ea a mintit ca se schimba si au anulat ,doar ca e de a dreptul malefica, ieri in timp ce fratele era la servici, ea s a dus la politie si a zis ca el e violent cu copilu. Rog urgent ajutor a indurat saracu prea mult.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
Elena nastase, utilizator
Sa își angajeze avocați ca sa fie consiliat pe caz.
Ar trebui sa deschidă urgent procese.
Buna ziua!

Problema expusa de dvs necesita discutii mai ample cu mult mai multe detalii. Spuneti-i fratelui dvs sa mearga la un avocat care sa ii spuna concrect ce este de facut, in functie de ce doreste si el prin desfacerea casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta ... Elena nastase Elena nastase Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta pentru divort ,anul trecut a fost in proces de divort, sotia I a promise ca se schimba, au si un ... (vezi toată discuția)
Divortul fratelui meu in care e inclus si un copil minor kmy30 kmy30 buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva solutii referitoare la ceea ce va voi povesti.fratele meu este in pragul unui divort care pare cam ... (vezi toată discuția)
Drept locuinta temporara adry. adry. Cat timp are dreptul sotia fratelui meu decedat, sa mai locuiasca in casa tatalui meu,? Mentionez ca unic proprietar in urma unui act de mostenitor, este tatal ... (vezi toată discuția)