avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cetatenie RO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cetatenie RO

Salut,as vrea daca poate cineva sami dea o informatie referitor la: am depus actele de recapatarea cetateniei romane in martie 2010 si mi sa zis ca in 5-6 luni primesc rezultatul dar pina acum nu am primit nimik, as vrea sa stiu cum sa aflu stadiul actelor mele poate este alt mod decit scrisoarea la domiciliu, scuze de deranj merci
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 20 Ianuarie 2011
Mergeti cu memorii,eventual in audiente la conducatorii la organelor abilitate ,prin care solicitati urgentarea rezolvarii problemei dvs.
Adresati-va Autoritatii Naţionale pentru Cetăţenie
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/201.93.55 ,
E-mail: cetatenie@just.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean strain dj_alex_x dj_alex_x salut. ma puteti ajuta va rog? as vrea sa stiu... cum pot sa ma casatoresc cu o cetateanca straina (mai precis din Rep. Moldova)? cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cetatenie Ibolya13 Ibolya13 Buna ziua, sotul meu este plecat din ro de mai bine de 30 de ani, iar la plecare trebuia sa renunte la cetatenie. Dupa care s-a casatorit , avand si doi copii ... (vezi toată discuția)
Redobandirea cetateniei romane mirzadianna mirzadianna Buna ziua, in 2003 am depus dosarul pentru redobandirea cetateniei romane. Abia in 2009, 11.11 am primit aprobarea comisiei pentru cetatenie. Ordonanta ... (vezi toată discuția)