avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somajul la domiciliul flotant
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somajul la domiciliul flotant

sunt angajata in piatra neamt la o firma si pe 27 aprilie fac un an de angajare dar vreau sa ma mut in braila cu domiciliu flotant as putea incasa somajul daca firma din piatra ma da in somaj la braila si cum trebuie sa procedez

va rog urgent raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: PFA IORGA A VASILE , Consultant credite si finantari 16:19, 19 Ianuarie 2011
Incepand cu luna mai aveti dreptul la somaj, documentele de intrare in somaj trebuie sa le depuneti in P.Neamt, va deschideti un cont la o banca si ve-ti incasa drepturile banesti in cont si cu un card puteti accesa orice bancomat din tara. Problema este ca in fiecare luna este necesar sa mergeti la somaj si sa va vizati carnetul si sa va aratati disponibilitatea la posturile oferite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare dosar somaj in alta localitate ice4you ice4you Buna ziua! Incepand cu luna ianuarie, beneficiez de ajutor de somaj, in urma pierderi postului unde am lucrat. Am depus dosajul de somaj in localitatea de ... (vezi toată discuția)
Drept bancar? TOR TOR Firma are rate de x euro/luna la banca,veniturile firmei sunt x-1euro/luna. Poate banca la care sunt ratele respective inclusiv (salarile se vireaza tot la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt somaj luminitaadela luminitaadela buna ziua .doresc sa stiu care sunt actele necesare pentru somaj si tinind cont ca eu momentan lucrez si stau cu viza flotant in bucuresti unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)