avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O sentinta data de Curtea de Apel mai poate fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O sentinta data de Curtea de Apel mai poate fi contestata sau sa se redschida procesul?

Suntem 2 proprietari de imobil in aceeasi curte.Noi am cumparat imobilul in 2005.De atunci avem parte numai de sicane de la vecinul nostru care pana la urma a recurs la procese crezind ca vom vinde si vom pleca.Din tot ce a cerut la proces,i-au fost acceptate doar 2 cerinte si acestea de neinteles.A cerut ca noi sa facem camin de canalizare separat de cel comun.Pana atunci a fost destul de groasa canalizarea pt 2 imobile.Specific caci canalizarea comuna este de 200 cm,care ar duce un bloc intreg si nu 2 apartamente.A - 2 - a cerere a fost sa scoatem teava de apa din caminul de canalizare.Mi se pare normal sa nu fie prin caminul de canalizare.Ce nu ni se pare normal este cum s-a putut accepta asa ceva,cand eu am cumparat in situatia data si el cu fostul proprietar au instalat asa conductele.S-a cerut expertiza si judecatoarea nu a luat in seama expertiza si a dat sentinta ca noi sa facem toate acestea si mai trebuia sa-i platim si cheltuieli de judecata.Cum se poate ca intr-o tara care se vrea democrata sa pierzi un proces cu dreptatea in mana?Pt mine este inexplicabil.Daca cineva ma poate ajuta cu un sfat...As prefera sa vorbesc cu un avocat
Cel mai recent răspuns: irina_270127 , utilizator 18:01, 16 Februarie 2011
Promblema semnalata referitoare la caminul de apa este frecvent intalnita. Desi nu stiu sa acord constulatii juridice, voi expune si problema mea asemanatoare in speranta ca cineva va oferi o indrumare.. cat de sumara....
In cazul meu, am achizitionat un imobil-casa- iar pe proprietatea mea caminul de apa deserveste atat casa mea, cat si casa vecinului.
Relatile de vecinatate au pornit politicos, si s-au stricat pe parcurs intrucat s-a ajuns sa fim actionati in judecata. Vecinul sustine ca a efectuat caminul de apa impreuna cu pers de la care am cumparat, aspect fals delatfel, solicitand sa i facem noi camin de apa la ea in curte pe cheltuiala noastra....Momentan litigiul nu s-a solutionat, fiind la a doua casare si rejudecare.. sa speram ca va fi bine, Dar totusi exista ceva reglementari in aceasta materie ??
Este pur si simplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sentinta data de curtea de apel mai poate fi contestata sau sa se redeschida procesul? VIITORULCOPIILOR VIITORULCOPIILOR Suntem 2 proprietari de imobil in aceeasi curte.Noi am cumparat imobilul in 2005.De atunci avem parte numai de sicane de la vecinul nostru care pana la urma a ... (vezi toată discuția)
Bransament canalizare StillS StillS Sunt intr-o situatie care imi da mari batai de cap, incerc sa inteleg cum functioneaza logica unor oameni. Sunt in faza de constructie casa in care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii de curte: cum le pot desființa legal canalizările făcute pe terenul meu? ContSters441080 ContSters441080 Buna ziua, as dori sa stiu ce solutii legale exista pentru urmatoarele situatii: 1. vecinul din laterala casei mele isi deverseaza apa menajera intr-o ... (vezi toată discuția)