avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... CONTRACT CASCO MODIFICAT???
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

CONTRACT CASCO MODIFICAT???

Buna ziua.In 2007 mi-am achizitionat o masina prin rata bancara timp de 4 ani.Bineinteles ca am fost "obligat" sa-mi fac CASCO pe aceasta perioada.Cand am semnat contractul de CASCO , nu era specificat nici o franciza.Acum dupa 3 ani si 4 luni platiti primesc acasa un plic in care imi comunica faptul ca daca pana in data de 2 februarie2011 nu ma prezint la sediul lor sa-mi modifice contractul cu o franciza de 200 de euro mi se reziliaza contractul.
Intrebarea mea este:Este normal sa faca asa ceva in conditiile in care contractul a fost incheiat pe 4 ani si nu mi se impunea o astfel de franciza?
Va rog sa imi raspundeti cat mai repede pt.ca se apropie ziua de 2 februarie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 11:22, 20 Ianuarie 2011
Daca masina este pe numele dvs. si ati ramas doar cu o rata la banca, puteti incheia CASCO la orice asigurator agreeat de banca.
M-am uitat in contract si nu stipuleaza absolut nimic de fransiza , numai ca undeva spune in felul urmator:
"Ca urmare a producerii riscului asigurat si nu mai tarziu de 60 de zile de la definitivarea raporturilor cu privire la dauna, OMNIASIG,are dreptul de a denunta cu un preaviz de 15 zile contractul sau orice contract incheiat."
Cum se interpreteaza asta?
Multumesc pt.raspuns.
Sfatul meu este urmatorul: pe 2 feb cand va expira polita...nu o mai reinoiti la fosta societate.Ei degeaba va emit o noua polita...daca nu o achitati nu e in vigoare. Va recomand sa apelati la serviciile unui broker din zona dumneavoastra pentru a va consilia.
Producerea riscului asigurat=dauna
raporturi=dosarul de dauna.
Asa cum suna, se refera la o dauna totala.

Alte discuții în legătură

Omniasig ne fura oceanu andrei oceanu andrei Am fost la omniasig si am depus doua dosare de dauna,am dus masina la service dupa care am primit acasa la diferenta de o zi k ei vor sa introduca ... (vezi toată discuția)
Casco omniasig guvaci guvaci in anul 2007 am cumparat o dacia logan prin credit auto,si am semnat un contract casco cu firma omniasig pe un termen de 10 ani atat cat este si creditul auto. ... (vezi toată discuția)
Franciza casco adriansera adriansera Buna ziua, zilele trecute am avut un accident cu masina personala in sensul ca un participant la trafic cu un moped nu s-a asigurat la schimbarea directiei de ... (vezi toată discuția)