Iertati-ma, dar nu vad legatura. Din cate inteleg eu, nu este vorba ca un PFA sa angajeze pe cineva pentru desfasurarea activitatilor pentru care s-a obtinut autorizatia, ci aceeasi persoana sa fie in acelasi timp salariat la o societate comerciala si sa presteze servicii aceleiasi societati dar in calitate de PFA, pentru acelasi tip de activitate.
Buna ziua
Ca sa nu mai deschid alt subiect ref. la PFA, mi-am permis sa il continui pe acesta.
Situatia este urmatoarea : sotul meu este angajat la o societate si totodata are incheiat contract PFA cu respectiva societate (mentionez ca nu a fost decizia lui, odata cu criza, incepand din 01.01.2009, toti angajatii firmei au fost nevoiti sa faca asta).
Acum, va rog sa ne ajutati si pe noi (pentru ca lor nu li s-a spus mare lucru) ce trebuie sa facem in continuare.
Ceea ce stiu pana acum (daca gresesc, va rog corectati-ma) este ca , datorita faptului care sediul la domiciliu, poate sa-si deduca 1/3 din cheltuielile cu intretinerea, masina (benzina, rata, Casco), cheltuieli cu renovare sediu (adica ceva imbunatatiri aduse unei camere din apartament-in ce suma nu stiu), cheltuieli de protocol de max 100 lei/luna (aici ce ar fi? apa, cafea sau ce...?).
Trimistrial ar trebui sa depuna un document la Admistratia Financiara sector 6 (ce formular?).DAca mi-aiti putea face trmitere si la un act normativ ar fi si mai bine.
Rugamintea mea este daca poate cineva sa-mi faca o sinteza cu privire la intrebarile de mai sus ar fi perfect.
Si daca mai sunt si alte aspecte ce ar trebui stiute va rog sa le mentionati.
VA multumesc foarte mult