avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozite si taxe
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozite si taxe

Revolutionarii sunt scutiti de la plata impozitului pe salarii?
Cel mai recent răspuns: Conta Radulescu , Contabil 22:02, 21 Ianuarie 2011
sunt considerate venituri neinpozabile conform codului fisca:
veniturile reprezentând avantaje în bani şi/sau în natură primite de persoanele cu handicap, veteranii de război, invalizii şi văduvele de război, accidentaţii de război în afara serviciului ordonat, persoanele persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, cele deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, urmaşii eroilor-martiri, răniţilor, luptătorilor pentru victoria Revoluţiei din decembrie 1989, precum şi persoanele persecutate din motive etnice de regimurile instaurate în România cu începere de la 6 septembrie 1940 până la 6 martie 1945;


daca va regasiti in aceasta lista atunci da ..... salariile "revolutionarilor" sunt scutite de impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

taxe catre stat firma cu administrator prizonier de razboi tatio74 tatio74 Mama mea detine calitatea de detinut de razboi si doreste sa infinteze o firma de spalatorie auto si vulcanizare.S-a interesat pe la prietenii ei si ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu brevet de revolutionar corisun24 corisun24 Buna ziua Ma puteti ajuta cu un raspuns pentru urmatoarea intrebare : de ce taxe este scutita o persoana care are brevet de revelotionar la angajare. Precizez ... (vezi toată discuția)
Legea 341/2004 dajbogion dajbogion Buna dimineata,eu sint ranit in revolutie si in legea 341/2004 scrie clar,ca drepturile prevazute de lege nu mi se considera venituri si nu i-mi afecteaza alte ... (vezi toată discuția)