avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate obtinere bilet de externare din spital (internare in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

obtinere bilet de externare din spital (internare in urma cu 21 de ani)

Este posibila obtinerea unei adeverinte din care sa reiasa ca am fost internat in spital acum 21 de ani.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mhd2011 , utilizator 22:04, 28 Ianuarie 2011
In principiu da. Adresati-va spitalului care poate mai detine arhiva. Tot ei va pot comunica unde au depus arhiva, daca nu o mai au.
Va mulţumesc pentru atentie. Este vorba despre registrele din zilele Revolutiei. Daca
stiti ceva despre ele m-ar ajuta mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte grupa si sporuri gina2010 gina2010 Buna dimineata, cum poate un salariat sa obtina adeverintele aferente perioadelor in care s-a incadrat in grupa II , pana in aprilie 2001, daca societatile ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor inexistent deutza_nastase deutza_nastase Bunicul meu a decedat in 1947. Inainte cu doar cateva zile de deces a fost internat in spital, mai apoi externat. Am o informare de la arhivele judetene prin ... (vezi toată discuția)
Accident rutier corina bubuianu corina bubuianu Buna, am avut un accident rutier acum 3 ani in care am fost vinovata si m-am ales cu fractura de femur. am fost internata in spital cu adeverinta de student ... (vezi toată discuția)