avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general durata amortizare mij fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

durata amortizare mij fix

Buna seara tuturor,
Administratorul a cumparat un detector radar auto pe firma de 2800 fara tva, este considerat acesta mij fix, am cauta in catalogul privind duratele normale de utilizare a mij fixe si nu am gasit nimic care sa semene, poate ma ajuta cineva cu un cod de mij fix din catalog.
Va multumesc si numai bine.
Cel mai recent răspuns: i.mircea , utilizator 21:33, 21 Ianuarie 2011
Rog macar un sfat, o opinie, poate a mai avut cineva ceva similar.
Va multumesc.
:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe cheltuieli a unei instalatii gpl montata pe taxi emilia1961 emilia1961 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am un IF cu activitate taxi. Am pus (in luna Ianuarie 2011) pe masina de ... (vezi toată discuția)
Calcul amortizare Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu perioada de amortizare pentru un laptop - 1939 lei tva inclus. Unde pot gasi catalogul de amortizare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)
Amortizare utilaje Felicia77 Felicia77 Buna ziua, Va rog sa-mi explicati cum se amortizeaza in contabilitate un utilaj nou cumparat pentru productie (router cnc). Ce fel cheltuiala se considera si ... (vezi toată discuția)