Buna seara.
Am fost chemat la cercetare disciplinara printr o concvocare in care nu s a explicat concret pentru ce sunt chemat, au scris doar ca va trebui sa dau explicatii referitor la anumite operatiuni suspecte evectuate pe conturile clientilor.
Cu toate ca i am rugat sa mi puna la dispozitie si referatul in baza careia s a declansat cercetarea ca sa ma pot apara.Acest lucru mi s a refuzat, nu am primit raportul.
Angajatorul ar fi avut obligatia sa mi dea acest referat?
ma pot folosi de acest lucru in instanta?
atunci sa inteleg ca din moment ce nu a fost trecut obiectul cercetarii in convocare, ca nu a fost nominalizat abaterea, deasemenea ceea ce am facut nu este mentionat nici in RI, nici in CCM, nici in fisa postului ca fiind abatere disciplinara , ayunco convocarea este considerata nelegala?
Ma pot folosi de acest aspect in instanta?
Multumesc
Da, va puteti folosi de acest aspect in instanta ... parerea mea este ca , decizia de sancţionare disciplinară este lovită de nulitate absolută pentru neîndeplinirea condiţiilor legale de formă, având în vedere că în convocarea pentru cercetarea disciplinară, trimisă dvs nu este mentionat obiectul convocarii.