avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atributii registrator!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atributii registrator!

am o mare nedumerire, in fisa posturilor registratorilor nu li se cere sa pastreze confidentialitatea dosarelor? uite care e speta, am depus la o judecatorie o cerere de desemnare a unui executor judecatoresc pentru inventarierea unor bunuri, fiind in divort si fiind nevoita sa imi parasesc domiciliul conjugal. fiind o cauza urgenta a intrat in discutie in urmatoarea zi, partile nu au fost citate, eu ca petenta m-am prezentat insa SURPRIZA, intimatul era si el in sala. mentionez ca doamna registrator este ruda cu intimatul si ea e singura persoana care il putea instinta, el neavand avocat angajat pe dosarul respectiv. ce pot face in acest sens deoarece urmeaza un proces greu de partaj? cui pot sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: deiuta , utilizator 14:51, 21 Ianuarie 2011
pai daca tu nu erai citata,ce cautai in sala?...........la fel era si el
de ce vrei sa joci parsiv? E dreptul lui sa stie ce vrei sa faci impotriva sa.Cu citatie,fara citatie,...ce mai conteaza?Doar nu vrei sa faci totul pe ascuns.
eu nu vreau sa fac nimic pe ascuns, eram acolo pentru a vedea cand se da un al doilea termen, intrucat uitasem sa imi specific domiciliul ales, iar un alt motivera faptul ca am fost martor intr-un proces de divort a unei vecine ! nu asta e problema, ideea e de ce nu respecta angajatii ministerului justitiei ceea ce le cere fisa postului! cum ar fi sa faca tot angajatii la fel? sincer nu mi se pare corect!
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
deiuta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! mă puteți lămuri și pe mine, va rog ? sa primit o înstintare ... Lacry80 Lacry80 Buna! Mă puteți lămuri și pe mine, va rog ? Sa primit o înstintare , de la tribunal ,pt prezentare într-un dosar, persoana este partea intimată, iar ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa camyda camyda Sunt separata de sot de cateva luni, locuind in prezent la parintii mei. Poate sotul meu sa divorteze fara ca eu sa fiu anuntata? Adresa din CI este cea a ... (vezi toată discuția)
Cererea dosarului de executare tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Executorul judecatoresc poate fi obligat sa-mi puna la dispozitie o copie a dosarului de executare? Multumesc (vezi toată discuția)