avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare instituie publica cu autofinantare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare instituie publica cu autofinantare integrala din venituri proprii

Buna ziua,
Va rog sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
Sunt angajata intr-o institutie publica cu finantare din surse proprii,in functia de contabil I studii medii ( absolventa studii superioare SSD ) am o vechime in functie 16 ani,vechime in campul muncii 29 ani, as dori sa stiu in ce clasa de salarizare ,gradatie,coeficient de ierarhizare,ma pot incadra conform noii Legi de salarizare nr.284/2010, /285/2010 .
Cu multumiri,Cristina

Alte discuții în legătură

Legile salarizarii deliasindia deliasindia VA ROG CINE POATE SA-MI EXPLICE In baza art.4 alin 2 Anexa 1 cap II din Legea 284/2010 coroborat cu art.6 alin 1 din legea 285/2010: \"Absolventii ... (vezi toată discuția)
Majorarea salariului in 2010 ca urmare a incadrarii personalului de executie in gradatia corespunzatoare transei de vechime in munca multescu99 multescu99 Va rog sa-mi spuneti daca in cazul functionarilor publici de executie care in anul 2010 au fost avansati în gradaţia corespunzătoare tranşei de vechime ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea in munca ? logofatu logofatu Buna ziua, Cum se calculeaza sporul la vechimea in munca la peste 20 ani ? \\" (2) Clasele de salarizare şi coeficienţii prevăzuţi in anexe pentru ... (vezi toată discuția)