avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

cum pot sami scot cartea de munca de la itm daca am de platit la iei ,caci vreau sa ma angajez si nu pot caci nu vor sa mio dea pina cind nu platesc este vreo solutie
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:45, 21 Ianuarie 2011
Faceti sesizare la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului.
Nu va poate retine carnetul de munca intrucat aveti datorii fata de ei.
Daca ati fost angajat la o societate care nu a platit contributii,nu datorati dvs,aceste sume ci angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii si acuzatii fara dovada si dat afara de la locul de munca fara a se acorda drepturile cuvenite annytinu annytinu am fost vinzatoare la un magazin cu produse lactate,care functioneaza si in prezent fara autorizatie,si toate actele necesare,iar cind a venit ziua de salariu ... (vezi toată discuția)
Sesizare inspectia muncii stana stana de 3 ani am plecat de la o firma tot de atunci nu mi se poate incheia cartea de munca pentru ca o doamna de la itm nu face nimic,sa cheme patronul cu actele ... (vezi toată discuția)
Exploatare la locul de munca alexaalexandra alexaalexandra Buna ziua am si eu niste probleme legate de locul meu de munca unde angajatii sunt exploatati la maxim si ITM-ul de cite ori au venit la sesizatile ... (vezi toată discuția)