avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua.As dori sa stiu daca se poate face o succesiune si prin judecatorie?
Cel mai recent răspuns: nicolle2 , utilizator 17:02, 23 Ianuarie 2011
Luati anexa de la Primarie si va prezentati la notar. Nu e nevoie sa dezbateti totul dintr-o data. Notarul deschide un dosar de succesiune si, pe masura ce mai faceti rost de bani, mai dezbateti ceva...Va explica el cum sa procedati, ca sa fie avantajos.
daca dezbateti si finalizati succesiunea in termen de 2 ani, nu platiti impozit catre stat, taxe notariale se platesc
ca faceti succesiunea la notariat sau la judecatorie costurile sunt relativ la fel.
iar daca nu se face succesiunea deloc? Ce implica sa nu se faca acest lucru?In urma bunicii decedate exista doar o singura fiica si un singur nepot al fiicei celei care a decedat. Va multumesc pentru promptitudine !
iar daca nu se face succesiunea deloc? Ce implica sa nu se faca acest lucru?In urma bunicii decedate exista doar o singura fiica si un singur nepot al fiicei celei care a decedat. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire goghiu goghiu Buna ziua, A s dori sa ma lamuriti in legatura cu dezbaterea mostenirii, ce documente sunt necesare si care sunt costurile cu aproximatie a acestei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o garsoniera poprietate comuna cu sotia defuncta ... myinfo myinfo Buna ziua, am o garsoniera poprietate comuna cu sotia defuncta cu care am avut o fiica. Cum locuiesc in strainatate, toate demersurile le-am facut la ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa decesul sotului Elena Boiteanu Elena Boiteanu In data de 03.iulie 2010 sotul meu a decedat, dupa o casnicie de 41 de ani si 6 luni. Averea dobandita impreuna este o casa din paianta in valoare de 900.000 ... (vezi toată discuția)