avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA radiata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA radiata

Sant o pfa radiata de la registrul comertului din luna mai 2010 lucru pe care eu l-am aflat in ian.2011,radierea s-a facut in baza ordonantei 44/2008.Activitatea pe care o desfasor este de comert cu amanuntul care nu se desfasoara in magazine respectiv vinzare de produse cosmetice cod caen cred ca 5206.In perioada decind sint radiata eu mi-am desfasurat in continuare activitatea si am si venituri. Sint in ilegalitate si ce trebuie sa fac cu declaratia de venit pe 2010 pe care trebuie sa o depun la fisc?

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Pfa: radiere conform oug 44/2008 dre_andrei dre_andrei Salut, Am infiintat in 2007 un PFA. Toate bune si frumoase, norma de venit, eliberez facturi, iau banii. In aprilie 2011 depun actele pentru un credit si ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)