avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prestări servicii cosmetice si vanzare produse ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online

Buna ziua,

Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati:
- prestări servicii cosmetice Si tatuaje
- magazin online produse cosmetice vanzare si distributie produse import extra comunitare
Cumpărătorii vor fi atât persoane fizice cat si pfa-uri sau SRL- uri care vor revinde produsul in saloane.

Intrebari:
1. Ce este mai avantajos SRL sau PFA
2. Ce coduri caen sunt necesare
3. Pt a vinde produsele in salonul unde prestez eu servicii de cosmetica prin contract inchiriere, trebuie să am cod caen vanzare produse cosmetice in mag specializate? La fel si pfa-urile care cumpără de la mine si revand clienților?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:32, 17 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va veti infiinta la registrul comertului un srl cu sediul social acasa la dumneavoastra la adresa din buletin si cu punct de lucru la adresa unde veti avea salonul pe baza contractului de inchiriere. La registrul comertului va adresati la biroul unic unde contra unui comisino va ajuta cu redactarea actelor si completarea dosarului pe care apoi il veti depune la ghiseu.
La punctul de lucru a achizitionati apoi casa de marcat si o si fiscalizati prin firma de unde o cumparati.
Va veti autoriza pe punctul de lucru urmatoarele coduri caen:
-9602 Coafura si alte activitati de infrumusetare Aceasta clasa include: -activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat si activitati similare, pentru barbati si femei -barbierit si aranjarea barbii -masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc.
-4775 Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie, in magazine specializate Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a articolelor de parfumerie, cosmetica si a articolelor de toaleta
-Cod CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)
Completarea statutului societatii cu un nou cod caen judit2000 judit2000 Buna ziua. Avem un SRL asistenta de brokeraj,cu cod caen 6622.As dori sa completez activitatea firmei cu cod caen 9602,alte activitati de infrumusetare,mai ... (vezi toată discuția)