avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

daca copilul a implinit 18 ani si mai este inca elev dar nu a urmat cursul normal adica la18 ani el trebuie se fie in clasa a 12 sau student dar la 18 ani el este tot in clasa a 8 sau a10 se mai plateste pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 13:13, 23 Ianuarie 2011
Pensia alimentara se plateste si dupa implinirea varstei de 18 ani daca copilul se afla in continuarea studiilor - este elev sau student.
In acest caz este necesara introducerea in justitie a unei actiuni avand ca obiect stabilire pensie intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie copil major jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Platesc pensie alimentara pentru un copil care implineste luna aceasta 18 ani si este in clasa a-xl-a la liceu si intrebarea mea este daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie alimentara, copil 18 ani?! ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani, iar din casnicie au rezultat doi copii (18 ani, respectiv 12 ani) Fiul meu a implini,t in 2 martie, 18 ani. Este elev ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa 18 ani pentru studii la fara frecventa meteorarlg meteorarlg Buna seara. Am si eu o problema. Sotul meu a mai fost casatorit si are un fiu care in mai anul viitor implineste 18 ani. Din toamna acestui an scolar a facut ... (vezi toată discuția)