am fost casatorita timp de 9 ani si dupa multe certuri si batai,nu am mai suportat si am divortat.in urma div minorii mi-au fost incr mie(2 ani si 4 luni).dupa divort am continuat sa sper k poate s schimba si am mai asteptat timp d 4 ani in kr el era tot q cea din cauza careia am div.incercand sa-mi refac viata a aflat k ma vad q altcineva si a intentat proces d reincredintare minori,avand totodata si un act facut la notar semnat dupa batai si amenintari.el a fost o figura putin prezenta pana la acel mom in viata copiilor si i-a luat impotriva vointei lor.prima data l-a luat p cel mare kr s-a dus in vacanta si nu l-a mai adus(dupa c a obt reincr copiilor acestia au ramas la mine,cel mare pt 8 luni iar celalalt pt 15 luni).d cate ori veneau in vizita la min vroiau sa nu se mai in toark iar el zicea k i influentez eu si nu ma mai lasa sa vb q ei nici la tlf cateodata luni d zile.la proces a adus k martor p concubina lui sa declare k e un om .....a tinut copiii p un camp intr-o cabana,el avand in concesiune un lac de pescuit,fara apa,fara curent,tb sa se intoarca cu spatele cand se spala in partie intime concubina,copiii dormeau p pat sus iar ei dedesubt.mi s rupe inima cand vb la tlf mai ales q cel mic si ma int "mama mai faci proces sa ma intr q cin vreu sa stau?" sau "mama,cand vi sa ne iei?".iar el imi rade in nas si imi zice "a,te pui q mine,iti arat eu,tu faci un proces p urma eu fac altul?!",etcaqm cel mic a facut o pareza faciala si l-a tinut asa aksa 4 zile pana sa-l duk la spital,zicandu-i sa-si tina gura dreapta si sa nu s mai prosteask.aqm are vreo luna d stat prin spital si nu si-a revenit gurita.pot face ceva sa-i iau d la el,am deschis proces dar el e o persoana violenta si mi-e teama sa nu-i ameninte k sa nu spuna in instanta k vor la mine.
Doamna,am luat act de situatia dvs.si mai ales a copiilor dvs.,dar....puteti dovedi cele afirmate?Va sfatuiesc,in primul rand,sa solicitati o ancheta celor de la protectia copilului.Acesta este primul pas pe care trebuie sa-l faceti,pentru a putea declansa o actiune solida in instanta de judecata.
despre ce act intocmit la notar e vb? cum de a obtinut reincredintarea copiilor ?
puteti incepe si dvs un proces pt reincredintare alaturi de un avocat. mi se pare totusi, ca jucati ping-pong cu acesti copii
Daca sotul dvs.umbla cu intimidari mergeti la politie.Banuiesc ca si dvs.v-au fost fixate ore,zile de vizita,deci luati copii si mergeti la protectia copilului,anuntati,mergeti la politie,mergeti la parinti dvs.cu copii,pentru a avea martori.Duceti in instanta certificatele medicale din care sa rezulte motivele de paralizie a copilului.Anchete scolare.E greu dar nu imposibil.Gasiti martori,luati avocat si dupa 3-4 luni va linistiti.Si cum a putut sa-i ia de la dvs.? Cine v-a facut ancheta sociala ? Undeva in ecuatie ati gresit dvs,altfel e cam greu de inteles cum a hotarat instanta ca niste copii atat de mici sa fie luati de la mama si dati tatalui violent.
Agresare conjugala
iulian.
miam batut sotia cu care traiesc in concubinaj si cu care am 2 baieti in varsta de 2 si respectiv 4 ani.ea a doua zi a mers la politie si au venit la mine aksa ... (vezi toată discuția)
Evacuare concubin
GEO51
mama mea locuieste de cativa ani cu un concubin care mereu e pus pe scandaluri si batai atat asupra ei cat si asupra noastra a copiilor ei ne-am hotarat sa-l ... (vezi toată discuția)