avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier?

Bna ziua. Am si eu o intrebare. In urma cu 3 ani m-am prostituat in Italia. am fost luata la politie acolo, mi s-au luat amprentele , mi-au facut poze etc. Doresc sa stiu daca asta imi va aparea in cazier, si daca da, dupa cat timp si daca se poate sterge. Mentionez ca nu am luat amenzi si nu am mai avut alte antecedente atat in tara cat si acolo. Mi-ati fi de mare ajutor daca m-ati putea lamurii.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:59, 25 Ianuarie 2011
Si din punct de vedere legal orice masura trebuie comunicata.
Este situatia intalnita si reglementata in UE.
nu am luat nici o amenda nici sanctiuni . doar poze, amprente,si datele. asta s-a intamplat acum 3 ani. sa ma mai astept la ceva? imi va aparea pe cazier acum k au trecut 3 ani si nu am mai avut nici un antecedent de nici un tip?
Problema ta are mai multe raspunsuri.
Dar toate in functie de modul si cum ai fost prinsa.Daca ai sau nu "peste" etc.
Dupa cum spui tu ,daca nu ai primit nici o amenda dar ti-au facut poze si amprentare ,inseamna ca ai dosar.Acest dosar e doar ca sa te aiba ei in evidenta.
In mod normal pt astfel de probleme politia italiana iti fac dosar + o decize de luare in evidenta unde tu trebuie sa te prezinti din 15 in 15 zile sau din 30 in 30 de zile la ei sa semnezi.
Sau o interdictie sa parasesti tara, in cazul tau italia , pt a te avea ei in evidenta in caz de esti implicata intr-o ancheta .
Daca poti sa dai mai multe detalii iti putem da mai multe sfaturi sau raspunsuri
am fost prinsa la munca. m-au intr d "peste" dar am sp ca nu.nu mi-au dat nici o decizie in care spuneau sa ma prezint si nici nu m-au mai cautat. eu doream sa stiu daca acest antecedent imi va aparea in cazier si daca da daca se sterge dupa o perioada de timp.ms
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
larisa54, utilizator
NU este problema de antecedente penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala alexanru alexanru salut,am primit NUP<nencetarea urmariri penale> si amenda penala pentru art.85 se va trece ceva in cazier daca am cazierul curat,o sa am cazier?multumesc (vezi toată discuția)
Amenda administrativa alexbz alexbz am si eu o ? daca am in cazier trecut complicitate la furt cat ramane in acesta. De la politie ne-a zis ca 6 luni dupa aceea se sterge din acesta ast ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)