AVLIL a scris:
Daca nu stiti unde este domnul, s-ar putea sa aveti o problema de legalitate a citarii... ar trebui sa faceti demersuri in acest sens.
Unele instante le fac ele, altele suspenda dosarele pentru ca nu le fac partile; care, de multe ori, nu stiu de unde sa apuce aceste demersuri.
Incercati sa aflati unde e, ca altfel va chinuiti degeaba in instanta. Daca nu stiti unde e debitorul, ce faceti cu hotararea? Nu valoreaza o ceapa degerata in lipsa lui...
O adresa pt citatie am, doar ca el nu se "da" gasit . De aceea, consider ca daca va fi citat si nu se prezinta, procesul se poate demara si incheia cu succes. Mai mult decat atat, cunosc adresa societatii pe care o detine, deci de asemenea poate fi citat. Aceste lucruri sunt descoperite de ancheta politiei, in cadrul plangerii penale pe care i-am facut-o pt neplata pensiei alimentare..Mai mult, detin adresa email a sa, nr lui de telefon, adresa si nr mamei lui, locuri unde i se poate aduce la cunostiinta decizia..
Doar ca el nu doreste sa se prezinte, pt ca ...nu vrea sa dea ochii cu mine. N-are nicio urma de bun simt sau sentiment bun, nici fata de copilul sau , caruia nu i-a platit de 4 ani niciun leu, nici fata de mine, ca-mi este dator pana peste cap. Dar asta este o alta poveste ...#-o