avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna .as dori sa aflu mai multe despre divort in primarie,mentionez ca am 2 copii minori.nu am pretenti pentru bunuri ,vreau doar copii.:(
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:16, 25 Ianuarie 2011
iti dai seama ca ai nevoie de un avocat daca vrei sa iei ambii copii la tine. cel mai bine e sa iei legatura cu unul (avocat) si sa te sfatuiasca el ce e cel mai bine sa faci. Eu iti doresc bafta
Daca aveti copii rezultati din casatorie trebuie sa va adresati instantei de judecata.
Incercati sa platiti un avocat pentru a va redacta actiunea de divort si sa puteti sesiza in scris instanta.
buna ziua.
divortul pe cale administrativa sau notariala este posibil doar daca ambii soti solicita divortul si daca nu exista copii minori rezultati din casatorie.
astfel, dvs. va trebui s ava adresati judecatoriei pentru actiunea de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez viodn viodn am nevoie de avocat? suntem casatoriti de 8 ani,nu avem copii. nu ne mai intelegem din cauza ca zilnic consuma alcool (de 2-3 ani). toate bunurile comune ... (vezi toată discuția)
Solicitare divort, partener plecat in alta tara Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Cum trebuie sa procedeze sotia in cazul in care, doreste sa solicite divort sotului, pe cale amiabila, aceasta aflandu-se cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)
Divort cu monori andrei_66 andrei_66 Buna ziua, Avand in vedere ca incepand cu luna decembrie 2010, desfacerea casatoriei se poate face si la notar sau starea civila, va rog frumos sa imi ... (vezi toată discuția)