avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale specimen semnatura banca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

specimen semnatura banca

Buna ziua,

pot acorda dreptul de semnatura in banca, respectiv transmite dreptul bancii specimenul de semnatura al unor persoane imputernicite prin AGA, dar care nu sunt salariatii societatii?

va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ginnyy , utilizator 16:19, 25 Ianuarie 2011
Specimenul de semnatura se foloseste in general pentru compararea semnaturilor persoanelor desemnate de societati sa aprobe, in special efectuarea de plati din conturile acestora, sau ridicarea de numerar. In cazul in care persoana efectueaza un control preventiv a acestora, cred ca este posibil, dar daca greseste ? Cine acopera pagubele ???
as putea sa-i inregistrez ca reprezentanti legali la Registrul Comertului? ...acestia nefiind insa angajati ai societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare capital social bettyna bettyna Buna ziua, Firma la care lucrez doreste sa faca o majorare de capital (prin depunerea unei sume de bani). Mentionez ca firma este un SRL si sunt doi asociati. ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl mioaraclaudia mioaraclaudia ce acte imi sunt necesare pt.majorarea unui capital social la un srl?se doreste majorarea capitalului cu o parte din suma provenita din dividende iar o alta ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua!Avem o societate comerciala in Romania al carei asociat unuic este o firma straina cipriota si dorim sa schimbam administratorul.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)