avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare administrator

Buna ziua!Avem o societate comerciala in Romania al carei asociat unuic este o firma straina cipriota si dorim sa schimbam administratorul.Intrebarea mea este ce acte sunt necesare la Registrul Comertului pentru schimbarea administratorului?
Cel mai recent răspuns: ContSters79137 , utilizator 12:57, 18 Noiembrie 2009
Ghid util;
[ link extern ]
Hotarare(decizie)AGA(asociat unic)
Declaratia noului administrator
Specimen semnatura
Act constitutiv actualizat
Copie Ci
Cazier fiscal(il obtine Registrul Comertului)
Hotararile asociatului unic erau pana acum semnate de administrator in baza unei procuri speciale date de catre asociatul unic.Pentru schimbarea administratorului trebuie o hotarare care nu stiu in ce limba trebuie redactata avand in vedere ca asociatul este o societate straina, hotarare la care trebuie si contorul de cuvinte.
practic aveti nevoie de 2 hotarari: 1 a societatii comerciale din romania si 1 a asociatului unic persoana juridica prin care se va desemna si persoana imputernicita sa semneze aga din ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune catre persoana juridica straina Ciqui Ciqui Am un S.R.L. cu 2 asociati. Cei doi asociati vor sa cesioneze partile lor sociale catre o societate din Cipru (limited), care la randul ei este detinuta de o ... (vezi toată discuția)
Hotarare asociat unic...urgent vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna seara!Vreau sa stiu ce se intampla daca hotararea asociatului unic pentru schimbarea administratorului mai poate fi depusa la registrul comertului dupa 15 ... (vezi toată discuția)
Asociat unic- administrator pacepa_2001 pacepa_2001 Lo societate cu raspundere limitata, asociatul unic este in mod obligatoriu si administrator?Daca nu, cum se poate face modificarea....hotarare AGA?Trebuie ... (vezi toată discuția)