avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice medic de familie cu ctr expirat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

medic de familie cu ctr expirat

buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. am o reteta de la medicul de familie emisa pe 19.01. medicului i-a expirat contractul cu casmb pe 23.01.am fost la farmacie sa iau reteta pe 21.01. neavand toate medicamentele din reteta am primit un bon cu cate medicamente nu am luat(eu platind integral factura).azi 25.01 merg la farmacie sa iau restul de pastile si farmacista imi spune ca nu mai poate sa mi le dea.mai mult imi cere sa-i aduc toate medicamente. medicul de familie imi spune ca nu e nici o pb pt ca in momentul eliberarii retetei avea ctr cu casmb iar reteta sau trimiterea are valabilitate 30 zile de la emitere si ca farmacista trebuie sa imi dea pastilele.
va rog sa-mi spuneti ce sa fac ? gasesc pe internet ceva legat de aceasta problema???
multumesc

Alte discuții în legătură

Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie ... Andreea Vogue Andreea Vogue Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie sa cumperi toata cutia? Daca mergeti la farmacie si doresti sa cumperi doar 1 capsula de ... (vezi toată discuția)
Obligatiile asistentului de farmacie Pharma88 Pharma88 buna ziua, sunt de profesie farmacist intr-o farmacie cu circuit deschis.In farmacia unde m-am angajat de cateva saptamani, o \\"studenta\\" la postliceala de ... (vezi toată discuția)
Proces cu o farmacista georgiana_teliman georgiana_teliman As vrea sa stiu daca as avea castig de cauza daca as da in judecata o farmacista. In urma cu 25 de zile am avut semipareza si am primit o reteta. Am fost cu ... (vezi toată discuția)