avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre contract munca - indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre contract munca - indemnizatie crestere copil

eu din 8noiembrie lucrez la vodafone,la sf lu august sau incep lu sept o sa nasc,p lanaga acest job mai am un contract cu firma mamei mele p care din cate stiu pana luna martie e platit to la stat contractul e din decembrie.are cum sa fie si el trecut in revisal la fel k si contractul d la vodafone?ma ajuta cu cva pt indemnizatie pt crestere copil?

Alte discuții în legătură

Despre indemnizatia de risc maternal Deea2004bv Deea2004bv buna,eu lucrez in cadrul companiei vodafone.in care am un salariu d baza si comisioane.at cand s calculeaza indemnizatia de risc maternal ,la calcul se ia ... (vezi toată discuția)
S-a modificat legislatia privind ccc? alina_29 alina_29 Am inteles ca de la 1 ianuarie 2014 sunt sanse ca viitoarele mamici sa beneficieze de concediul de maternitate, daca au inregistrat venituri impozabile timp de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? ella_camy ella_camy Buna seara, incerc sa aflu daca in situatia in care ma afu voi putea beneficia de indemnizatiaa pt cresterea copilului, insa din pacate nu reusesc sa inteleg ... (vezi toată discuția)