avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de caine
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de caine

locuiesc in Medias la casa si detin doi caini de talie mica.Sunt obligata sa platesc taxa de caine?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 09:05, 26 Ianuarie 2011
Taxa de caine... in ce sens? Stiu ca in unele localitati exista hotarari locale si se plateste.... impozit pentru caine (taxa e in functie de talia cainelui) - chipurile ca "ecologistii" angajati de primarie curata excremente...

Si ar mai fi... cotizatia catre o asociatie chinologica... Dar mai mult nu va pot ajuta... :">
Cereti act oficial cu hotararea locala, daca exista asa ceva. Daca nu, trimiteti-i la gara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarii cu ciini stelian_c_t stelian_c_t sunt proprietarul unui apartament de 3 camere la parter intr-un imobil cu 4 etaje si cu o curte interioara comuna , proprietatea primariei. Unul dintre vecini ... (vezi toată discuția)
Au voie caini fara lesa in bucuresti? Rox_ Rox_ Buna ziua. In cartierul meu sunt cateva persoane care isi lasa cainii pe strada fara lesa. Problema este, nu stiu de ce, in principiu cu stapanii celor de ... (vezi toată discuția)
Vecina "terorizata" de cateii mei ContSters24933 ContSters24933 Buna seara, incep prin a ruga moderatorii forumului sa mute acest post in cazul in care nu l-am deschis unde trebuie... Problema mea: vecina mea, care ... (vezi toată discuția)