avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Unde primesc salariul?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Unde primesc salariul?

sunt bugetar la Teatru salariile se vireaza la BRD pe card,,,,,,,,,,,,,,,,
X-(,exista lege care ma obliga ca nu pot schimba banca sau contul unde sa primesc salarul?
www.avocatnet.ro/images/smil...
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 08:51, 26 Ianuarie 2011
Probabil ca institutia respectiva are o conventie incheiata cu banca respectiva pentru virarea pe card a drepturilor salariale. Plata intr-un alt cont de card implica costuri suplimentare pentru institutia respectiva,dar si acestea vi se pot retine din salariu . Nu va pot obliga ,pana la urma sa aveti card la banca pe care o agreeaza dansii.

Interventie moderator

Va rog sa reeditati mesajul postat mai sus si sa stergeti denumirea bancii.
Va multumesc.
O seara buna.
Din cate stiu eu nu exista un act normativ care sa te constranga sa ai contul deschis la o anumita banca, cont in care se vor vira resturile de plata. Faptul ca institutia are conventie cu o anumita banca si pentru aceasta virarea sumelor in alta banca ar insemna o cheltuiala suplimentara nu poate constitui un motiv sa iti refuze plata drepturilor salariale in alt cont bancar decat la banca cu care are conventie institutia.
Va pot spune, din experienta, ca exista scoli la care salariile se vireaza si in patru banci, in functie de optiunea fiecaruia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar salariu alinradu0 alinradu0 Buna ziua , Lucrez la o companie care vireaza salariul pe card . Eu nu sunt multumit de serviciile Banci unde Compania a facut contul si doresc sa-mi fac un ... (vezi toată discuția)
Virare salariu pe card alexandra75radu alexandra75radu Buna ziua. Angajatorul-Regie Autonoma, te poate obliga sa incasezi salariul pe card la o anumita banca? Regia Autonoma la care lucrez are incheiata o ... (vezi toată discuția)
Cardurile de salarii - si obligativitatea colaborarii cu o anumita banca Lucian BLK Lucian BLK Bine v-am gasit! Am nevoie de putin ajutor si sper sa-l gasesc aici. Cat de legala este obligarea angajatilor, de catre angajatori, de-a avea carduri de ... (vezi toată discuția)