avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... AJUTOR,CEC IN BANCA FARA ACOPERIRE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

AJUTOR,CEC IN BANCA FARA ACOPERIRE

Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti mia fost bagat in banca un cec dat garantie de o firma careia ii datorez 20000 ron cu toate ca aceasta firma stia ca nu am acoperire,am avut mai multe intrevederi cu ei si miam luat angajamente de plata dar nautinut cont.Ce mi se poate intampla,aintat deja in actiune pol econ mentionez ca eu sunt in italia la munca.
Cel mai recent răspuns: dana/80 , utilizator 15:55, 26 Ianuarie 2011
Pentru asta poate sa ma reperzinte sotul cu procura notariala sau e mai bine sa-mi pun avocat,ma gandesc ca nu cumva sa mi se puna interdictie de a parasi tara
Kinistit va poate reprezenta si unul si altul , nu se pune interdictie pentru atata lucru.
Credeti ca ar trebui sa iau legatura cu inspectorul economic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce prevede art. 215 ? Myoararoshu Myoararoshu Buna seara, puteti sa-mi spuneti unde si ce contine art. 215 C.P.? Multumesc, Mioara (vezi toată discuția)
Emitere cec fara acoperire mcstefan mcstefan Am emis un CEC nedatat drept garantie pentru o achizitie cu o valoare insemnata care a fost incheiata si suma achitata. CEC-ul nu a fost returnat si a ramas la ... (vezi toată discuția)
Urgenta ment ment Buna ziua va rog. ce inseamna. înşelăciunea (art. 215 C.p.) art.26 rap.la art.288 Cp? va multumesc (vezi toată discuția)