avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am un divort pe rol cu fostul sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am un divort pe rol cu fostul sot

am un divort pe rol cu fostul sot ,el este de acord ca fica noastra rezultata din casatorie sa ramina la mine.dar vrea sa mearga si la domiciliul lui unde nu a mers niciodata .ce pot sa fac?fetita mea plinge de lesina numai cind isi vede bunici paterni .va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:23, 26 Ianuarie 2011
nu-l puteti obliga sa vina
Este optiunea tatalui daca va uza sau nu de dreptul sau stabilit prin hotararea judecatoreasca, astfel ca va ramane la latitudinea sa exclusiva exercitarea cu regularitate a vizitelor conform programului, a vizitarii partiale sau deloc a minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandonarea familiei muraru muraru Va rog sa ma ajutati. Am fost casatorit, si am o fetita minora, pe timpul casatoriei sotia aplecat de mai multe ori de acasa , lasand fata si bilet spunand ca ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de un raspuns ! miha1611 miha1611 Buna ziua ! Vreau si va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva ce se intampla daca fetita mea s-a dus impreuna cu bunica in Romania avand divortul meu in ... (vezi toată discuția)
Minori si familie ContSters433181 ContSters433181 Buna seara! In 2010 in urma unui proces de divort, cu minor, mi s-a incredintat spre crestere si educare fetita rezultata din casatorie, cu hotarare definitiva ... (vezi toată discuția)