avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apeluri telefonice primite noaptea cu Private No
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apeluri telefonice primite noaptea cu Private No

Am mai intrebat despre acest lucru prin 2008 , am primit diverse sfaturi , intre timp apelurile au incetat dupa ce intr-o noapte persoana " terorista " a uitat sa ascunda numarul si acesta mi-a aparut pe ecran ( un numar de Fedex din Nurnberg , Germania ).
Dupa doi ani , adica din oct 2010 ,apelurile de acest tip au reaparut , exact in acelasi stil .
Compania de telefonie la care am abonamentul si la care am trimis o solicitare prin avocat sa imi dea informatii despre apelanu ( nr , de unde suna ) sau macar sa blocheze apelurile de tip Private No a raspuns ca acest lucru se face doar la solicitarea Parchetului.
Cu ajutorul unor prieteni speciali am aflat ca apelurile sunt date tot din Nurnberg , Germania .
Evident , nu pot sa fac nimic sa opresc aceasta nebunie cu ajutorul autoritatilor din Romania ( la Parchet nu am ajuns pentru ca de la Politia de sector mi s-a pus ca numai in cazuri foarte deosebite se dispune intocmirea unui dosar de urmarire penala sau asa ceva ).
Ma intereseaza , daca cineva stie , daca in Germania acest gen de actiuni de hartuire sunt pedepsite de lege pentru ca as vrea sa ma adresez Politiei din Nurnberg , poate ei vor putea opri persoana psihopata sa ma mai hartuiasca .Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: dunguta , utilizator 16:25, 8 Februarie 2011
daca aveti numarul, puteti depune plangere. la ei si pt cartelele prepay se inregistreaza datele celui ce o achizitioneaza.
ar fi bine daca ati avea posibilitatea sa consultati un avocat neamt
Multumesc pentru raspuns .Am apelat la un prieten neamt care a lasat doar un mesaj , pt ca la nr respectiv de telefon nu raspunde nimeni ( se pare ca e un robot care inregistreaza solicitari dar care poate fi programat si sa sune la diverse nr de tel , al meu de exemplu ). In mesaj , acesta a spus ca vom apela la politia germana pt gasirea si pedepsirea autorului .Speram sa aiba efect acest demers dar , din pacate , nu a avut . Psihopatul suna in continuare.Acum inchid telefonul noaptea , e singurul lucru pe care pot sa-l fac .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(cum) pot afla cine ma suna noaptea cu nr. secret? xuser xuser Pot sa aflu cine ma suna noaptea cu nr. ascuns? precizez ca nu ma ameninta sau din astea, pur si simplu ma suna. Incalca ceva lege daca ma suna ... (vezi toată discuția)
Plangere penala poll1 poll1 Buna seara, va rog sa imi spuna cineva , daca depui o plingere penala la politie ,(hartuire, amenintare cu moartea, mesaje, sunat incontinuu...) cel ce se ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)