avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi s-a retinut permisul in Slovacia. Ce se intampla ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi s-a retinut permisul in Slovacia. Ce se intampla daca imi fac altul?

buna mi s-a retinut permisul in slovacia , datorita faptului ca nu am avut bani sa platesc amenda pe loc, daca eu acuma al dau pierdut si ami fac altu ce se intampla, ce se intampla daca ami trimite instintare la politia romana mi se va anula permisul sau?? va rog sa ma ajutati cu un raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: dan_mihutiu , utilizator 00:00, 27 Ianuarie 2011
Riscați sa fiți cercetat pentru infracțiunea de fals in declarații sau alte infracțiuni.
Nu ar trebui sa faceți asa ceva!
Permisul de conducere se anuleaza doar in conditiile prevazute de OUG 195/2002 rep. sau daca se dovedeste ca a fost obtinut prin frauda.
Daca veti solicita obtinerea unui alt permis de conducere trebuie sa justificati ce s-a intamplat cu permisul anterior (sunt situatii prevazute in fisa detinatorului de permis). Daca slovacii comunica faptul ca v-a fost retinut permisul veti fi descoperit imediat ce se va implementa in baza de date si, mai mult ca sigur, se va dispune cercetarea dumneavoastra pentru comiterea infractiunii de fals in declaratii - art. 292 Cod penal.
Sfatul meu este sa NU RISCATI.
Totusi, am o intrebare. In momentul in care v-a fost retinut permisul de conducere v-a fost eliberat un document in acest sens (o dovada, proces verbal etc)?
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
dan_mihutiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus masina fara permis catalin bratianu catalin bratianu acuma 2 luni de zile am fost prins la volanul masini mele fara permis de conducere,fapt pt care mi s-a intocmit un dosar penal care se afla inca pe rol la ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Marianph28 Marianph28 Am o problemă destul de mare, am avut permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare din data de 12.12.2017 până în 12.01.2018 și în ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala art 184 alineatul 1 si 4... EastAndrei EastAndrei Am fost implicat intr-un accident de circulatie acum 2 ani de zile ... mi-a fost data sentinta 6 luni de suspendare si plata in cooperare cu firma de ... (vezi toată discuția)