avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract

Buna ziua
Sunt in plin proces cu chiriasul meu care nu mi-a platit chiria de un an de zile .
Termenul de inchiriere se termina in martie , as dori sa stiu daca pot sa ii cer chiriasului evacuarea imobilului deoarece se termina perioada contractului, chiar daca procesul nu s-a terminat ?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: anadascalu21 , utilizator 15:02, 28 Ianuarie 2011
Bineanteles ca da
Inca de la inceput puteati sa solicitati rezilierea contractului pentru neindeplinirea obligatiilor (neplata chiriei) si pe cale de consecinta evacuarea.
Buna ziua
Sunt in proces cu chiriasul meu pentru rezilierea contactului pe motiv de neplata a chiriei .
Intrebarea era daca pot sa ii cer evacuarea inainte de terminarea procesului care termenul contratului de inchiriere s-a terminat ?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere yo9hnf yo9hnf Buna ziua, Detin (persoana fizica) o casa inchiriata unei firme care de mai mult de 3 luni a mai platit chiria si doresc sa reziliez contractul. Imi ... (vezi toată discuția)
Evacuare michirto michirto as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)
Executare silita horiabt horiabt Am luat cu chirie un apartament. Dupa 6 luni proprietarul nu mi-a dat exemplarul care mi se cuvenea cu viza organului financiar pentru a putea trece ... (vezi toată discuția)