avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajati sezonieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajati sezonieri

Buna ziua!

Avem un S.R.L. si activitatea e sezoniera, cu maxim in primavara, vara minim, toamna mediu, iarna deloc. Activitatea necesita persoane care sa lucreze in conditii legale. Anul trecut am angajat cu CM pe durata determinata 5 persoane, dar din cauza fluctuatiilor sezoniere au fost situatii cand nu aveam ce sa le dau de lucru, cu nemultumirile de rigoare din partea angajatilor. Acum, cu schimbarile legislative, am inteles ca exista posibilitatea angajarii in regim de 'zilier' sau pe o perioada mai scurta de timp. In aceste conditii pot deconta cheltuielile pe societate? Cum as putea sa am o mai mare flexibilitate la folosirea fortei de munca astfel incat sa nu plimb contabilul toata ziua cu angajari si concedieri( si hartogaria de rigoare) si-n acelasi timp sa lucrez legal fara sa ma doara capul la vreun control din partea autoritaritatilor. Eventual, pe langa sfaturi competente, va rog sa-mi dati si trimitere la link-uri utile.
Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: Jenu68 , utilizator 20:53, 27 Ianuarie 2011
Buna seara!

Am gresit cu ceva de nu-mi raspunde nimeni? Va rog frumos, dati-mi o idee.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vine toamna? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Vara a dat-o in Toamna Si ploile curg siroi. \"Vara, nu mai esti o Doamna Pentru noi!\" (vezi toată discuția)
...de toamna ContSters167247 ContSters167247 Nu am nimic pregatit. In plus trebuie sa plec.Propun topic cu o tema generoasa : \"toamna\". Cuvinte (si derivate ale acestora ) propuse in context: ruginie, ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca Tudor Mitranescu Tudor Mitranescu consilierii juridici pot fi angajati cu contract individual de munca pe perioada determinata? tinand cont ca acest tip de contract este considerat la art 80 C. ... (vezi toată discuția)