avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce contract se poate folosi?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce contract se poate folosi?

Caz concret: doua persoane juridice, denumite X si Y. X are contract cu o companie de telefonie, Y foloseste abonamentul si il plateste, dar X trebuie sa se deconteze. Ce forma de contract pot folosi intre cele doua persoane juridice? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 13:53, 28 Ianuarie 2011
X poate cesiona ctr lui Y;
Y va deveni titularul de drepturi si obligatiuni;
nU stiu de ce nu au facut si pana acum cesiunea contractului?

Se poate face intradevar un contract de cesiune , dar in general acesta se poate realiza doar cu acordul companiei de telefonie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inregistrez un contract de cesiune de creante din punctul de vedere al debitorului cedat? eme eme Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajute cine in legatura cu inregistrarea in contabiliatate a unui contract de cesiune de creante,daca eu sunt debitorul ... (vezi toată discuția)
Ce contract? cora.ligia.ionescu cora.ligia.ionescu O firma X are contract de prestari servicii cu Y si X este BENEFICIAR. X doreste sa transfere drepturile si obligatiile acestui contract catre o firma A ... (vezi toată discuția)
Plati eronate rca deacroxana deacroxana Seful meu are 2 firme, pe una X are activitate la greu, pe cealalta Y nu prea. Problema este ca pe amandoua firmele are masini si acuma de curand a facut ... (vezi toată discuția)