Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

pot sa ma angajez consilier juridic fara sa fiu inscrisa in CCJ?

Buna,exista in fiecare judet un Colegiu al Consilerilor Juridici sau doar la Bucuresti?Eu voi termina facultatea in iunie si vreau sa devin consilier juridic.Ce trebuie sa fac in acest sens?Sa ma inscriu in Colegiu?Pot sa ma angajez ca si consilier juridic si fara sa fiu inscrisa in acest Colegiu?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 10:46, 29 Aprilie 2008
In fiecare judet exista un Colegiu al Consilierilor Juridici.
Puteti sa va angajati si fara sa va inscrieti in Colegiu.
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru detalii consulta www.ccj.ro -vei gasi adresele tuturor colegiilor judetene din tara. Si sunt vreo 3 judete in care nu exista colegiu judetean...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic stagiar grumette40 grumette40 Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să ... (vezi toată discuția)
Cum devin consilier juridic? Gabriela Lionte Gabriela Lionte Am terminat facultatea de drept anul trecut si as dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a-mi dezvolta o cariera. va multumesc! (vezi toată discuția)