ContSters184802 
	    	Utilizator

ContSters184802 
	    	Utilizator	    

ContSters184802, utilizator
 ContSters184802, utilizator 	
			 adelaida_07 
	    	Utilizator

adelaida_07 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 anda_bebeko	                   

buna ziua,
de la data de 13 mai 2011 sunt angajata la angajatorul X cu norma intreaga, cu salariul brut 880 lei, iar din 17 iulie 2012 contractul s-a ... (vezi toată discuția)
	                    anda_bebeko	                   

buna ziua,
de la data de 13 mai 2011 sunt angajata la angajatorul X cu norma intreaga, cu salariul brut 880 lei, iar din 17 iulie 2012 contractul s-a ... (vezi toată discuția)

ContSters88537	                   

Buna ziua,
    In perioada preavizului pt restrucurare, concediul de odihna se acorda cu acordul partilor sau este dreptul angajatului? Se scad cele 7 zile de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters88537	                   

Buna ziua,
    In perioada preavizului pt restrucurare, concediul de odihna se acorda cu acordul partilor sau este dreptul angajatului? Se scad cele 7 zile de ... (vezi toată discuția)

miha8619	                   

buna,
am si eu o nelamurire... eu in 30 iunie am incheiat contractul de munca cu o firma dar mi-au ramas 16 zile de concediu pe care nu le-am luat. as vrea sa ... (vezi toată discuția)
	                    miha8619	                   

buna,
am si eu o nelamurire... eu in 30 iunie am incheiat contractul de munca cu o firma dar mi-au ramas 16 zile de concediu pe care nu le-am luat. as vrea sa ... (vezi toată discuția)