Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie retinere permis

Ce sanse am daca depun o contestatie(judecatoria Cornetu-Ilfov) pt.retinere permis pt.neacordare de prioritate la pietoni?.In P.V. la martorul politiei este trecut proba video .Eu am un martor care a fost cu mine in masina .Cam cat dureaza procesul?.Cineva mi-a spus ca poate ajunge si la un an .:help:
Daca exista proba video, unde sunteti inregistrat neacordand prioritate de trecere la pietoni, sansele sunt zero.
Da, poate ajunge si la un an.
Interventie moderator Pentru a posta noi intrebari in acelasi topic, folositi butonul "raspunde" (albastru, dreapta, jos).
Multumesc, o seara buna,

Gabriela Pintea

bob111 a scris:
Si daca nu exista proba video ce sanse sunt?

sbk_77 a raspuns:
In opinia mea sansele sunt minime.
Este dreptul dvs.legal ca in termen de 15 zile de la semnarea/primirea la domiciliu a procesului verbal sa formulati contestatia la judecatoria competenta teritorial.
Sanse nu exista pentru ca indiferent ce ati dori dvs .sa declare martorul pe care l-ati propune ,el nu poate contrazice o inregistrare video

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto suspendat - unde contest procesul verbal? cobzaru dorel cobzaru dorel Mi s-a ridicat permisul pt o luna de zile in urma neacordarii de prioritate la trecerea de pietoni. unde pot merge si eu sa depun o contestatie? (vezi toată discuția)
Retragerea demisiei in 24 de ore ionela12 ionela12 aseara am fost fortat de un sef sa-mi dau demisia si am acceptat din anumite motive iar astazi am formulat o cerere pt retragerea demisiei ce credeti e ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensia de invaliditate - e posibil? ContSters201858 ContSters201858 buna ziua,as dori sa stiu daca am de platit la administratia financiara cheltuieli de judecata din perioada2007-2009este posibil sa m-i se puna poprire pe ... (vezi toată discuția)