avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj succesoral

am urmatoarea speta: prin decizia Tb Vs s-a dipus iesirea din indiviziune si atribuirea in indiviziune a suprafetei de 10.000 m.p catre MN, Mg, MI mostenitori ai M.C decedata. De asemenea au fost obligati cei 3 mostenitori la plata sultei de 30.000 lei catre reclamanti.
Intrebarea mea este pot face o iesire din indiviune cei 3 intre ei prin tranzactie si sa tranzactioneze intre ei si sultele?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 19:21, 29 Ianuarie 2011
Sigur ca da. Mergeti la un notar public si faceti un partaj voluntar.
puteti tranzactiona si sultele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune prin judecatorie-apel declarat de parati- ce pot obtine in apel?? ContSters280223 ContSters280223 Buna ziua,vreau si eu sa ma lamureasca cineva in problema mea,am vrut sa ies din indiviziune pe cale amiabila cu fratii mei dar sau opus asa ca i-am dat in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune george1972 george1972 Suntem 3 mostenitori ai unui apartament. Daca mostenitorul care sta in el , noi ceilalti avind domiciilile in alte judete, cere iesirea din indiviziune, prin ... (vezi toată discuția)
Incasare sulta amcteam amcteam 1)Sulta se primeste la notar? in cazul iesirii din indiviziune si ramanerea proprietatii la unul din mostenitori. 2)Ce act se intocmeste la plata-incasarea ... (vezi toată discuția)