avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

Am un credit ipotecar luat in 2008,nu am avut probleme sau intarzieri de plata ,pana azi cand am primit o scrisoare de la banca precum trebuie sa fac o noua reevaluare a apartamentului ipotecat,deoarece cea veche a expirat.Presupun ca sunt noile legi ,dar ei au zis ca nu se modifica decat comisionul de rambursare anticipata.E posibil sa se ceara reevaluarea atata timp cat sunt bun platnic?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:03, 29 Ianuarie 2011
Da,au acest drept.
Bun au acest drept dar oricine stie ca in 2008 preturile erau unele si in 2011 au scazut poate la jumatate.Acesta nu era un risc asumat si de banca o data cu acordarea creditului din 2008?Eu in conditiile acestea ce pot face sa fim seriosi nimeni nu iti reevalueaza casa dupa 3 ani la aceiasu suma din 2008...
Din moment ce vechea reevaluare a expirat....Nu exista o prevedere legala care sa-i contrazica.
dar evaluarea nu este facuta pe o perioada anume doar avem contractul acasa si nu exista aceasta clauza ca ar expira evaluarea in 3 ani...pe ce baza fac acest lucru?
Cititi cu atentie clauzele acestui contract.

Alte discuții în legătură

Comision de risc credit ipotecar banca cristian_pp cristian_pp Am un credit ipotecar la Volksbank incheiat in 2007. Cu riscul de a ma repeta am sa pun din nou problema comisionului de risc, pentru ca raspunsurile nu au ... (vezi toată discuția)
Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Comision de risc gociman gociman va rog sa-mi spuneti cum pot obtine eliminarea comisionului de risc dintr-un contract de credit. Am un credit imobiliar din 2007 la Volksbank cu un comision ... (vezi toată discuția)