avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tipa de la somaj se crede Dumnezeu !
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tipa de la somaj se crede Dumnezeu !

Merg la șomaj să îmi pună ștampila și tipa de acolo se ia de mine:
- de ce-ți bați părinții
- tu crezi că mă bați și pe mine ca pe tatăl tău ?
Plus alte replici la care am rămas cu gura căscată. Am filmat-o, puteți vedea și dvs:
[ link extern ]
Era supărată că am trimis un email către conducerea ei în care îmi exprimam nemulțumirea pentru faptul că la înregistrarea în baza lor de date ca șomer tipa asta mi-a pus și un contract de adeziune pt o pensie privată despre care îmi spunea că are legătură cu șomajul și că "trebuie semnat pentru a beneficia de șomaj". între timp au trimis o echipă să tatoneze terenul însă n-au constatat abateri și mi-au relatat că doamna a prezentat altfel lucrurile.

Le-am arătat filmul aceleiași conduceri dar a trecut mai mult de o lună și nu am primit răspuns. Ce să fac ? Pentru că în fiecare lună de șomaj trebuie să suport tratamentul acestei femei, mă umilește înaintea tuturor șomerilor care stau la coadă. Nu mi se pare normal ce mi se întâmplă. Și uite că atunci când iau inițiativa, pierd. Mai bine tăceam ca restul oamenilor și acceptam umilința acestui sistem ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
m1ha1g, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:42, 3 Februarie 2011
am primit scrisori in care eram anuntat despre rezultat. am postat in articol acolo unde s-a putut prelua.
adrian12:
Nu inteleg cu ce doriti sa va ajutam?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediile medicale prelungesc somajul? arg ramona arg ramona buna seara.sunt somera,sunt insarcinata si as vrea sa prelungesc somajul o luna si 10 zile (cu concedii medicale) ca sa pot beneficia de indemnizatia ccc.am ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolventi de studii superioare? cibii cibii Care sunt termenii si conditiile obtinerii somajului dupa absolvirea studiilor superioare???Exista o lege care reglementeaza acest aspect?Am absolvit in iulie ... (vezi toată discuția)
Somaj: cuantum si perioada (ce este stagiul de cotizare?) aliada.r. aliada.r. Buna ziua, O sa va prezint situatia mea, exact cu date si detalii din cartea de munca, poate ma puteti lamuri si pe mine, in legatura cu somajul acesta. Am ... (vezi toată discuția)