avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu odihna neefectuat pana la sfarsitul anului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu odihna neefectuat pana la sfarsitul anului

Daca la 31.12.10 am inregistrat concediu odihna neefectuat prin "641 428" fiind cheltuieli angajate cf.pct. 221 din OMFP 3055/2009 ,cum inregistez acest concediu in 2011, pentru a inchide contul 428?Eu consider ca fiind inregistrat pe cheltuiala anului 2010, in 2011 n-ar mai trebui decat calculate contributii si platit dar asta inseamna ca , denaturez fondul de salarii al lunii in care se efectueaza , scazand din acesta cheltuiala cu concediu odihna .Daca cineva a avut caz similar poate ma ajuta cu inregistrarile contabile ale CO in luna in care acesta se efectueaza .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 11:21, 30 Ianuarie 2011
Buna ziua. Nu stiu daca a-ti procedat corect. Cheltuielile se inregistreaza pe masura ce sunt efectuate, insa cancediul nu a fost acordat si nici platit.
Baza de calcul pentru pentru cancedii de odihna o reprezinta 3 luni in urma lucrate in raport cu zilele efectiv lucrate, si daca salariatul isi i-a concediu in aprilie pentru anul 2010, cred ca va fi alta baza de calcul decat cea aferenta lui decembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate ajustari salarii pentru co neefectuat Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As dori opinii in legatura cu urmatorul subiect: La sfarsitul lunii decembrie am inregistrat in contabilitate ajustari pe cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la 31 dec a concediilor de odihna neefectuate in cursul anului VMarian VMarian Cum se inregistreaza in contabilitate la 31 Decembrie, concediile de odihna neefectuate in cursul anului? In OMF 1752/2005 (Reglementari contab conforme cu ... (vezi toată discuția)
Despre concediu best4ady best4ady daca am concediu de pe 23 decembrie 2011 pana pe 10 ianuarie 2012, cu cate zile am dreptul sa mi se prelungeasca acest concediu, avand in vedere ca acest ... (vezi toată discuția)