avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rampa de gunoi (la bloc)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rampa de gunoi (la bloc)

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca, pentru a repara rampa de coborare a gunoiului este necesara autorizatie de la Primarie, in conditiile in care noua rampa va avea alte dimensiuni fata de cea veche.
Mai exact, rampa existenta acum, care dateaza si zace de la constructia blocului, nu poate fi utilizata si nici nu a fost de vreun folos vreodata tocmai pentru ca a fost construita cu un unghi foarte mic fata de verticala, ceea ce face sa fie foarte abrupta. (si... cosmarul ingrijitorilor de serviciu, care cara tomberoanele Dumnezeu-stie-cum!)
Inca un detaliu: singura posibilitate de a exista, este ca aceasta sa fie perpendiculara pe fatada blocului, asa cum a fost si pana acum.

Dat fiind ca, prin reparatie se va mari unghiul fata de verticala, acest aspect face ca lungimea rampei sa devina mai mare, iar limita sa depaseasca fatada blocului, dar, evident ca nici nu va ajunge pana la strada... Cea veche era facuta atat de abrupta, probabil avand in vedere tocmai acest considerent, sa nu depaseasca fatada. Ne gandim si noi...ca morometii.

In aceste conditii, va trebui sa cerem autorizatie cuiva?

Va multumesc anticipat!:)
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
ContSters55280, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters55280 , utilizator 18:11, 29 Ianuarie 2011
"Reparati-o" linistiti! Nu va va intreba nimeni, nimic, atata timp cat aduceti o imbunatatire condominiului.
Multumim frumos de raspuns! Sar'na! :vishenka:

:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie rampa intrare in bloc pentru persoana cu dizabilitati fizice margaux margaux Buna ziua, va rog frumos daca cineva stie sa ma indrume in cazul in care bunica mea este acum paralizata si nu se mai poate deplasa decat in fotoliul ... (vezi toată discuția)
Etape construire rampă de acces în bloc Nala1 Nala1 Dragă comunitate, pentru construirea unei rampe de acces în bloc pentru persoanele cu dizabilități: -pentru acordul din partea proprietarilor din bloc, de ... (vezi toată discuția)
Rampa pentru persoane cu handicap fizic mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult, ajautati-ma si de aceasta data asa cum ati facut-o de atatea ori. La parterul scarii mele este inchiriat un apartament, unul din chiriasi ... (vezi toată discuția)