avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme firma de asigurare auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme firma de asigurare auto

la inceputul anului am avut un accident intr-un sens giratoriu,am incheiat o constatare amiabila cu celalalt sofer in care eu eram "victima",iar celalalt era vinovatul ,dupa care am mers la firma de asigurari(OMNIASIG) pentru a finaliza dosarul.Am luat fisa de constatare pentru intrarea in service,dar dupa 20 de zile de la eveniment am primit acasa o notificare in care eram anuntata ca potrivit lor (firmei de asigurari) eu ma fac vinovata de producerea accidentului si ca nu achita contravaloarea reparatiilor masinii mele,iar cand am fost sa vorbesc cu inspectorul de daune care se ocupa de dosarul meu,acesta mi-a spus ca daca nu imi convine decizia luata de el ii pot da ii judecata. Mentionez ca masina mea a iesit din service cu 2 zile inaintea primirii acelei notificari.Din spusele unui instructor auto nu eu sunt cea vinovata de producerea accidentului. Ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: hhs , utilizator 22:29, 10 Februarie 2011
daca sunteti sigura ca nu dvs. ati fost vinovata, chemati in judecata firma de asigurari...
Convocati societatea de asigurari la conciliere. Daca nu ajungeti la intelegere actionati-i in judecata
eu sunt sigura ca nu am gresit cu nimic, accidentul s-a produs intr-un sens giratoriu din timisoara,eu eram pebanda 2 iar celalalt in spatele meu pe banda 1, respectivul sens avea 4 iesiri eu cand am vrut sa ies pe a 2-a iesire am semnalizat intentia de a iesi din sens si cand am schimbat directia de mers respectivul m-a lovit in usile din partea dreapta, in declaratiile facute la constatarea amiabila acesta spune ca vroia sa iasa pe ultima iesire din acel sens, iar inspectorul de daune mi-a spus ca acesta are dreptate csi ca eu sunt cea vinovata , pentru ca acesta putea sa faca tot sensul pe acea banda (1)
Daca situația este asa cum o descrieti dvs formulati actiune in instanta!
convocati mai intai la conciliere societatea, apoi contactati un avocat sa va faca actiunea la instanta. Veti apela la un expert judiciar care sa se pronunte cu privire la dinamica producerii accidentului

Alte discuții în legătură

Asigurari astra ~ abuz inspector daune acomputers acomputers Buna seara, Am si eu cateva intrebari in legatura cu modul de demarare/finalizare al unui dosar de daune auto. In speranta ca ma poate ajuta cineva, relatez ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - faptasul nu-si mai recunoaste vina adriana051981 adriana051981 Buna ziua, In data de 12.04.2015 ora 13.15 in urma unui accident rutier petrecut in sensul giratoriu din com. Barcanesti pe DN 1, am incheiat o ... (vezi toată discuția)
Accident masina no_body no_body Am fost lovit intr-o intersectie de catre un autoturism ce avea asigurare la omniasig, accident fara victime. Era valabila o intelegere intre parti, dar in ... (vezi toată discuția)