avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conflict cu un vecin - inundatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conflict cu un vecin - inundatie

De cand m-am mutat in bloc vecinii de deasupra ne inundau sistematic. Am facut sesizare la Primarie, au primit o instiintare in acest sens, ca urmare au incetat sa ne mai inunde timp de 2(doi) ani. Acum au inceput iar. Rog persoanele care ma pot ajuta sa-mi spuna ce este de facut in continuare.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:19, 30 Ianuarie 2011
Puteti actiona in judecata ,in civil,pe calea pretentiilor,art.998-1000 c.civ.,persoanel care v-au indundat,solicitand obligarea acestora la plata daunelor provocate.
Actiunea se timbreaza la valoarea pretentiilor emise de dvs si se dovedeste cu probe(acte,interogatoriu,martori,expertiza de evaluare a pgubelor provocate)
Actiunea va fi admisa in masura in care cuantumul despagubirilor va fi dovedit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ANA001 ANA001 Am suferit un accident cum numai in Romania se poate intampla. In timp ce ma aflam in tren in vagonul cuseta,a cazut patul de deasupra peste mine cauzandu-mi ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate unknown26 unknown26 Ce prevede legea romana cu privire la furtul de identitate? O cunostinta se foloseste de pozele mele si se da drept mine pe diferite forumuri. Are vreun rost ... (vezi toată discuția)