avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Activitatea de secretariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Activitatea de secretariat

Buna ziua

Sunt jurist in cadrul unei organizatii destul de tinere. As vrea sa fac un regulament care sa cuprinda activitatea de secretariat, deoarece secretara actuala din nestiinta si foarte mult orgoliu desfasoara activitatea dupa cum o taie capul#-o si as vrea sa propun un regulamant care sa stea la baza organizarii si desfasurarii activitatii de secretariat. Daca m-ati putea ajuta cu acte normative in vigoare care reglementeaza aceasta activitate a sectretariatului pentru a avea o baza legala corecta si justificata a regulamntului pe care vreau sa-l intocmesc si sa-l propun catre conducerea unitatii respective.
Va multumesc mult pentru sprijin si sustinere!
Astept cu mare interes raspunsurile dvs.:)
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 13:18, 30 Ianuarie 2011
Nu știu dacă există ceva acte normative cu privire la activitatea secretarilor în instituții dar cu siguranță n-ar trebui să facă ce o taie capul. Întocmiți o fișă a postului cu activitățile pe care să le desfășoare. Poate vă ajută cu ceva informația din siteul de mai jos :)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie primar-trebuie obligatoriu referat? brandon99 brandon99 La o dispozitie de primar pentru completare fisa de post, este nevoie obligatoriu de un referat? Daca da, cine il poate intocmi? Poate si primarul sa-l ... (vezi toată discuția)
Cu ce se ocupa serviciul resurse umane intr/o institutie bugetara elvercris elvercris Buna seara!Am si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva!Cine anume redacteaza deciziile directorului unei institutii bugetare in cazul in care nu are o ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale cozi cozi ma poate ajuta cineva? am de intocmit procedura operationala a activitatii biroului juridic din cadrul unei primarii!!! astept sugestii, idei!!! multumesc!!! (vezi toată discuția)