avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită PRESCRIERE DE DATORII
Discuție deschisă în Executare silită

PRESCRIERE DE DATORII

Spuneti mi va rog in cit timp se prescriu datoriile la banca in calitate de persoana fizica si nu juridica ? De asemenea spuneti -mi va rog la cit are dreptul banca sa puna poprire pe salariu, dat fiind ca am imprumuturi la trei banci? Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: koncitadinul , utilizator 15:17, 31 Ianuarie 2011
1/3 din salariu in urma executarii silite ceruta de un executor.
bancar sau judecatoresc.
Va multumesc frumos, dar vreodata se prescriu datoriile? Si acest 1/3 din salariu il ia doar o banca la care am datorii sau toate bancile il impart? Va multumesc inc ao data pentru raspundurile primite si pentru cele pe care le voi primi !
daca sunt mai multe banci cu mai multe popriri se ia pana la 1/2 din salariu.
1/3 la prima poprire, urmatoarele pana la 1/2. Daca la a 2-a se opreste pana la 1/2, a treia va astepta pana se achita o poprire anterioara.
Multumesc inca o data pentru raspuns. Dar pina la urma exista posibilitatea de prescriere a datoriei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1/3 din salariu ContSters378311 ContSters378311 Buna seara! Sunt in imposibilitatea de a intelege un lucru si va cer ajutor sa o ajutam... \" Seful meu tocmai m.a anuntat ca a primit o executare silita ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ..prescriere? monikmonny1 monikmonny1 Buna ziua !Varog sa imi spuneti si mie daca o executare silita se poate prescrie....sau mai bine zis datoria pe care o ai si cel care trebuie sa o primeasca ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)