avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu bancile

am un cont rol la ing si de cateva luni am platit doar dobanda dupa ce sotului i s-a taiat pensia de boala . am scris la bucuresti rugandu-i sa ma lase sa platesc doar dobanda le-am spus situatia sotului m-au refuzat si am primit un mesaj de la efg retail services ifn ca azi trebuie sa platesc debitul restant care e aproape dublu nu stiu ce sa fac si ce mi se poate intampla
Cel mai recent răspuns: DIANA HANDRA CALUGAR , 11:11, 1 Februarie 2011
nu ati facut asigurare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca diacom21 diacom21 Fratele meu si-a facut credit la banca in urma cu cinci ani numai cu buletinul si fara nici un girant.Buletinul lui e pe adresa mea si a parintilor chiar daca ... (vezi toată discuția)
Executare silita ? cine hotaraste aceasta executare silita? nu trebuie hotarare judecatoreasca? alinnacc alinnacc ma intereseaza cine hotaraste aceasta \\" Executare Silita\\" as vrea sa stiu daca este o hotarare a judecatoriei ori ...si in baza a ce se poate hotari ... (vezi toată discuția)
Mari probleme cu o societate de acordare credit consum-nebancara musati musati Buna seara, Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)