avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mita - DNA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mita - DNA

Cum poti face o reclamatie la DNA ...fara sa iti dai identitatea ? O treaba murdara de care multa lume stie si persoane foarte importante . Nu inteleg de ce nu se pot lua masuri ? sunt prea mic pentru o treaba atat de murdara ....si imi este frica ,dar am dat si inca trebuie sa dau pentru ceva si cineva care nu merita ( doctor ) .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:47, 3 Februarie 2011
[ link extern ]


Pe site acolo aveti o rubrica de contact si mai apoi aveti un Formular on-line pentru comunicare date despre acte de corupţie,depinde acum si ce fel de problema aveti dvs pe site acolo gasiti si un nr de telefon eventual sa comunicati si cu privire la identitatea dvs puteti mentiona asta,si va mai puteti adresa si directie nationale anticoruptie de pe raza judetului care faceti parte.
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
ZburleaFlorin, utilizator
Mda , acolo se cere nume ..prenume ...adresa ....
Articolul 222 Cod de procedura penala alineatul 2 spune "Plângerea trebuie să cuprindă: numele, prenumele, calitatea şi domiciliul petiţionarului, descrierea faptei care formează obiectul plângerii, indicarea făptuitorului dacă este cunoscut şi a mijloacelor de probă. " in cazul in care dvs doriti sa o faceti anonima aceasta plangere nu va fi luata in seama
Da, nu aveti cum sa faceti o sesizare asa cum vreti.
Insa, daca aveti probe si le trimiteti la DNA parchetul se poate autosesiza.
Nimic nu va impiedica sa fortati autosesizarea fara a va implica cumva daca sunteti in posesia unor probe.
Spre exemplu, sa trimiteti prin posta probele.

avocat Claudiu Lascoschi
Va multumesc , nu stiam dar m-am gandit de foarte multe ori si la probe , ma voi pregati pentru data viitoare si voi lua si probe pentru ca nu mi se pare corect si chiar bataie de joc din partea unora care " au sarit calul prea mult " . Imi este frica pentru ca este la un nivel foarte inalt , de aceea nu vreau sa imi dau identitatea . Va Multumesc

Alte discuții în legătură

Casa de marcat in plus? discreta2910 discreta2910 Buna ziua, eu am o afacere cu rochii de mireasa si as vrea sa mai deschid un magazin cu bauturi (bere), cola, fanta, tigari si sandwisuri. As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Furt de curent electric whitepigeon18 whitepigeon18 Cunosc pe cineva care fura curent, cum as putea face o reclamatie ANONIMA, unde? ptr ca am fost aici in zona la un sediu si am facut o sesizare dar pana acum ... (vezi toată discuția)