avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mita - DNA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mita - DNA

Cum poti face o reclamatie la DNA ...fara sa iti dai identitatea ? O treaba murdara de care multa lume stie si persoane foarte importante . Nu inteleg de ce nu se pot lua masuri ? sunt prea mic pentru o treaba atat de murdara ....si imi este frica ,dar am dat si inca trebuie sa dau pentru ceva si cineva care nu merita ( doctor ) .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:47, 3 Februarie 2011
Din cate am auzit prin presa,exista un "telverde" pentru denunturi anonime la DNA.
0800.806.806
Cred ca acesta este numarul de telefon de care se zice, eu l-am gasit pe internet dar trebui sa va ganditi ca si aici este posibil sa va ceara datele personale, pentru ca orice ar fi ei or sa va cheme acolo la DNA , pentru ca poate sa va propuna sa colaborati in acest sens, pentru a prinde persoana in cauza in fapt , sau sa completati o plangere prealabila .
Acum 2 ani am facut o reclamatie la Protectia Consumatorului pe site , despre o societate comerciala (un magazin ) aflat in incinta ( in curtea unei scoli ) care vindeau alcool si tigari , am vazut ca vindeau si la copii mici , mi-am dat nr de tel si numele , ca asa cereau pe site ( * campuri obligatorii ). Peste 1 saptamana m-au sunat sa-mi spuna ca ei se afla in incinta magazinului si nu au vazut bauturi alcoolice si tigari pe rafturi si le-au atras atentia, dar si acum se vinde in magazin bauturi alcoolice si tigari la copii, stau si la vedere , pe rafturi .A doua zi am primit si un mesaj de la un nr. de tel, un mesaj de amenintare la adresa mea si familiei mele . Din cate am aflat patronul este fratele unei persoane importante din Politie . Nu am realizat nimik si imi este si frica . Imi pare rau , nu stiu cum ne putem schimba ...Asta e Romania !!!
Daca puteti face dovezile in fata DNA va poate ajuta sa va ofere protectie.
Si acum puteti face acest lucru daca este competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat in plus? discreta2910 discreta2910 Buna ziua, eu am o afacere cu rochii de mireasa si as vrea sa mai deschid un magazin cu bauturi (bere), cola, fanta, tigari si sandwisuri. As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Furt de curent electric whitepigeon18 whitepigeon18 Cunosc pe cineva care fura curent, cum as putea face o reclamatie ANONIMA, unde? ptr ca am fost aici in zona la un sediu si am facut o sesizare dar pana acum ... (vezi toată discuția)